Pro Evolution Soccer 6 (PS2)

Tuoteryhmä:
PS2

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
4012927120095
Postitettuna Noudettuna
6.40 € 4.70 €
Osta käytetty
Pro Evolution Soccer -sarja tunnetaan ympäri maailmaa jalkapallopelien ykkösenä. Pro Evolution Soccer on jälleen yltänyt uusiin ulottuvuuksiin uusine joukkueineen ja temppuineen. Uusien tekoälyelementtien ansiosta pelaajat juoksevat ja käyttävät tilaa hyväkseen entistä realistisemmin. Täysin uusi laukaisujärjestelmä mahdollistaa pikalaukaukset ja tarkat volleyt.


Pro Evolution Soccer on realistisin jalkapallopeli markkinoilla ja toistaa jokaisen sötön, laukauksen sekä torjunnan kuten oikealla kentällä konsanaan. Sulavista sötöistä rankkoihin taklauksiin ja yleisöä villitsevistä tempuista epätoivoisiin torjuntoihin - mukana ovat jalkapallon kaikki ominaisuudet. Yli 150 upeasti animoitua liikettä, tekniikkaa ja temppua antavat mahdollisuuden pujotella ja laukoa kuin oikeat pelaajat.


Tuhansia lisenssoituja pelaajia, täysin lisensoidut liigat ja joukkueet kuten mm. Ranskan, Italian, Espanjan ja Hollannin mestaruussarjat. 195 lisenssoitua joukkuetta ja uusia lisenssoituja liigoja, kuten Seria A, Liga Española ja Eredivisie. 64 maajoukkuetta ja yli 130 eurooppalaista joukkuetta, mukaan lukien DjurgÃ¥rden IF, FC København, Rosenborg BK, Arsenal ja Chelsea.
Uusia treeni- ja pelimuotoja, esim. paranneltu Master League -pelimuoto. Täysin uusi tarkkailutila: uusia animaatioita, temppuja ja kykyjä. Uusi tilastojen seuranta pitää kirjaa jopa 20 pelaajan tilastosta. Uusia säätiloja mm. lumi. Moninpeli verkossa 8 pelaajalle. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Valkyrie Profile... Pro Evolution Soccer 4 (PS2) Pro Evolution So... Pro Evolution So... Virtua Pro Football (PS2)
Käyt.14.90 €
Käyt.2.80 €
Käyt.2.80 €
Käyt.8.70 €
Käyt.6.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi