Sony Playstation PSN Plus-kortti 12kk (Swe) (PS4/PS3/PSP/PS Vita) (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4t

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
711719242499
Postitettuna Noudettuna
59.00 € 59.00
Osta uusi
Jäsenyyden voi käyttää Ruotsitillillä, jolloin ominaisuudet voidaan siirtää Playstation järjestelmän toisiin käyttäjiin. Toimii vastaavasti, kuten Suomen PSN Plus -jäsenyys.

12kk jäsenyyteen oikeuttava PSN-koodi toimitetaan tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostitse. Jos haluat tuotteen postitse, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

Pelaa enemmän, maksa vähemmän

PlayStation Plus -jäsenenä saat enemmän irti PlayStation konsolistasi. Nauti premium- ja yksinoikeusominaisuuksista, kuten peleistä ja muusta sisällöstä, PSN-jäsentoiminnoista ja monista muista eduista.

Pelit: PlayStation Plus tarjoaa nyt entistä enemmän vastinetta rahoillesi, kun saat käyttöösi valtavan valikoiman ladattavia pelejä ja Blu-ray Disc -pelien digitaaliversioita ilman lisämaksua. PlayStation Plus -jäsenille on aina tarjolla vähintään 10 peliä, ja vuoden aikana saat jäsenyyden hinnalla yli 45 peliä.
Pelien kokeiluversiot: kokeile valittuja PlayStation Network- ja Blu-ray Disc -julkaisuja tunnin ajan ennen ostoa. HUOM! PlayStation Plus -jäsenyydet ovat maakohtaisia ja sopivat yhteen ainoastaan saman maan PSN-tilin kanssa. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
SONY Playstation... Sony Dualshock 4... Sony DualShock 4... PS4 Microphone S... Sony Dualshock 4...
Uusi258.90 €
Uusi55.90 €
Uusi57.80 €
Uusi15.90 €
Uusi58.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi