Hero of the Kingdom II (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
Hero of the Kingdom II latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.
Purje kaukaisiin saariin pelastaaksesi sisaresi ja voittamaan merirosvot.

Sinä ja sisko olivat vihdoin löytäneet turvallisen turvapaikan pienessä kalastajakylässä. Mutta enemmän ongelmia ilmeni pian sen jälkeen. Uhka, joka pysähtyy miehistön merirosvot, levittää varjon koko valtakuntaan. Merirosvot sieppasivat rakkaaseen siskoasi ja otettu kaukana tuntemattomille alueille. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä matkalle pelastaakseen hänet. Sinun on oltava rohkea. Matkustat maailman loppuun, autat ihmisiä, toteuttavat tehtäviä, oppivat arvokkaita taitoja ja löysit satoja hyödyllisiä esineitä.

Tutki kaunista maata ja purjehda kaukaisiin saariin.
Auta ihmisiä ja täytä monia mielenkiintoisia tehtäviä.
Opi taitoja, kuten kalastus, metsästys ja kerääminen.
Etsi satoja hyödyllisiä piilotettuja esineitä.
Reach jopa 48 saavutuksia. Game House Oy 2019

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Pillars of Etern... Company of Heroe... Red Orchestra 2:... Company of Heroe... LEGO: Batman 2 -...
Uusi12.20 €
Uusi11.60 €
Uusi7.70 €
Uusi28.40 €
Uusi8.20 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi