Tom Clancys The Division (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
3307215804193
Postitettuna Noudettuna
26.50 € 26.50
Osta uusi
Tom Clancys The Division latauskoodi. Latauspaikka: Uplay. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Ennakkotilaajan etuina N.Y. Paramedic Gear Set ja Hazmat Gear Set.


N.Y. Paramedic Gear Set DLC:

  • Paramedic outfit

  • Backpack with increased healing

  • P416 Assault Rifle

Hazmat Gear Set DLC:

  • Hazmat asusteen

  • Hazmat GO-Bag - with increased health skills

  • POF P416 Assault Rifle


Tuhoisa epidemia pyyhkä:isee yli New York Cityn katujen. Yksi kerrallaan peruspalvelut romahtavat. Muutaman pä:ivä:n kuluessa, ruoan ja veden puuttuessa lä:hes tyystin, yhteiskunta ajautuu tuhoisaan kaaokseen. Tä:stä: asetelmasta kä:ynnistyy The Division, joka kertoo taktisten erikoisyksikkö:jen toiminnasta karussa, modernissa tapahtumaympä:ristö:ssä:. Division-agentit ovat huippukoulutettuja erikoistoiminnan miehiä: ja naisia, joiden tehtä:vä: alkaa juuri tä:llaisista tilanteista.

The Division on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva ja verkossa pelattava toiminta- ja roolipelin yhdistelmä:. Ympä:ristö:n tutkiminen ja pelaajahahmon kehittä:minen ovat kaikki kaikessa. Myö:s erikoistaitoja, aseita ja nokkeluutta tarvitaan, sillä: kaaokseen ja anarkiaan ajautuneen yhteiskunnan rauniot ovat kaikkea muuta kuin turvallinen ympä:ristö: selviytymiseen.

Edesmenneen huippukirjailija Tom Clancyn pelisarjaan perustuva The Division vaalii asiapitoista aitoutta, taktisia pä:ä:tö:ksiä:, roolipelitoimintaa ja kaupankä:yntiä:. Yhteistyö:ssä: muiden pelaajien kanssa The Division tarjoaa hengä:styttä:vä:n ja jä:risyttä:vä:n pelikokemuksen, jossa uhkana ovat niin viruspitoisen tuhon aikaansaamat ongelmat kuin myö:s omat, barbarismiin ajautuneet kansalaiset. Game House Oy 2017

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Tom Clancy s Gho... Tom Clancys Ghos... Tom Clancys Spli... Tom Clancys Rain... Tom Clancys Ghos...
Uusi15.50 €
Uusi4.90 €
Käyt.3.00 €
Uusi13.00 €
Käyt.2.99 €
Käyt.4.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Kauppakeskus Arabia 1 kerros
Avoinna ma - pe: 9.00 - 19.00, la: 10-19 ja su 10-16
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi