Tom Clancys The Division (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3307215804193
Postitettuna Noudettuna
22.80 € 22.80
Osta uusi
Tom Clancys The Division latauskoodi. Latauspaikka: Uplay. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Ennakkotilaajan etuina N.Y. Paramedic Gear Set ja Hazmat Gear Set.


N.Y. Paramedic Gear Set DLC:

  • Paramedic outfit

  • Backpack with increased healing

  • P416 Assault Rifle

Hazmat Gear Set DLC:

  • Hazmat asusteen

  • Hazmat GO-Bag - with increased health skills

  • POF P416 Assault Rifle


Tuhoisa epidemia pyyhkä:isee yli New York Cityn katujen. Yksi kerrallaan peruspalvelut romahtavat. Muutaman pä:ivä:n kuluessa, ruoan ja veden puuttuessa lä:hes tyystin, yhteiskunta ajautuu tuhoisaan kaaokseen. Tä:stä: asetelmasta kä:ynnistyy The Division, joka kertoo taktisten erikoisyksikkö:jen toiminnasta karussa, modernissa tapahtumaympä:ristö:ssä:. Division-agentit ovat huippukoulutettuja erikoistoiminnan miehiä: ja naisia, joiden tehtä:vä: alkaa juuri tä:llaisista tilanteista.

The Division on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva ja verkossa pelattava toiminta- ja roolipelin yhdistelmä:. Ympä:ristö:n tutkiminen ja pelaajahahmon kehittä:minen ovat kaikki kaikessa. Myö:s erikoistaitoja, aseita ja nokkeluutta tarvitaan, sillä: kaaokseen ja anarkiaan ajautuneen yhteiskunnan rauniot ovat kaikkea muuta kuin turvallinen ympä:ristö: selviytymiseen.

Edesmenneen huippukirjailija Tom Clancyn pelisarjaan perustuva The Division vaalii asiapitoista aitoutta, taktisia pä:ä:tö:ksiä:, roolipelitoimintaa ja kaupankä:yntiä:. Yhteistyö:ssä: muiden pelaajien kanssa The Division tarjoaa hengä:styttä:vä:n ja jä:risyttä:vä:n pelikokemuksen, jossa uhkana ovat niin viruspitoisen tuhon aikaansaamat ongelmat kuin myö:s omat, barbarismiin ajautuneet kansalaiset. Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Tom Clancy’s R... Tom Clancys Rain... Rise of the Tomb... Total War: Warha... Tom Clancys The ...
Käyt.13.40 €
Käyt.7.40 €
Uusi29.40 €
Uusi22.20 €
Uusi21.20 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi