Tom Clancys The Division (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3307215804193
Postitettuna Noudettuna
25.00 € 25.00
Osta uusi
Tom Clancys The Division latauskoodi. Latauspaikka: Uplay. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Ennakkotilaajan etuina N.Y. Paramedic Gear Set ja Hazmat Gear Set.


N.Y. Paramedic Gear Set DLC:

  • Paramedic outfit

  • Backpack with increased healing

  • P416 Assault Rifle

Hazmat Gear Set DLC:

  • Hazmat asusteen

  • Hazmat GO-Bag - with increased health skills

  • POF P416 Assault Rifle


Tuhoisa epidemia pyyhkä:isee yli New York Cityn katujen. Yksi kerrallaan peruspalvelut romahtavat. Muutaman pä:ivä:n kuluessa, ruoan ja veden puuttuessa lä:hes tyystin, yhteiskunta ajautuu tuhoisaan kaaokseen. Tä:stä: asetelmasta kä:ynnistyy The Division, joka kertoo taktisten erikoisyksikkö:jen toiminnasta karussa, modernissa tapahtumaympä:ristö:ssä:. Division-agentit ovat huippukoulutettuja erikoistoiminnan miehiä: ja naisia, joiden tehtä:vä: alkaa juuri tä:llaisista tilanteista.

The Division on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva ja verkossa pelattava toiminta- ja roolipelin yhdistelmä:. Ympä:ristö:n tutkiminen ja pelaajahahmon kehittä:minen ovat kaikki kaikessa. Myö:s erikoistaitoja, aseita ja nokkeluutta tarvitaan, sillä: kaaokseen ja anarkiaan ajautuneen yhteiskunnan rauniot ovat kaikkea muuta kuin turvallinen ympä:ristö: selviytymiseen.

Edesmenneen huippukirjailija Tom Clancyn pelisarjaan perustuva The Division vaalii asiapitoista aitoutta, taktisia pä:ä:tö:ksiä:, roolipelitoimintaa ja kaupankä:yntiä:. Yhteistyö:ssä: muiden pelaajien kanssa The Division tarjoaa hengä:styttä:vä:n ja jä:risyttä:vä:n pelikokemuksen, jossa uhkana ovat niin viruspitoisen tuhon aikaansaamat ongelmat kuin myö:s omat, barbarismiin ajautuneet kansalaiset. Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Tom Clancy s Gho... Shadow Harvest: ... Tom Clancys EndW... Tom Clancys Ghos... Tom Clancy’s R...
Uusi18.50 €
Uusi7.50 €
Uusi7.10 €
Uusi28.90 €
Käyt.11.60 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi