Dragons Dogma: Dark Arisen (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5055060972540
Postitettuna Noudettuna
14.50 € 14.50
Osta uusi
Dragons Dogma: Dark Arisen latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.
Setin valtavassa avoimessa maailmassa, Dragons Dogma: Dark Arisen on palkitseva torjuntatoiminta. Pelaajat alkavat eeppisessä seikkailussa rikkaassa, elävässä maailmassa kolmen AI-kumppanin kanssa, jotka tunnetaan Sotilasiksi. Nämä kumppanit taistelevat itsenäisesti, osoittavat kykyä ja kykyä, jonka he ovat kehittäneet jokaisen pelaajan oppimateriaalin perusteella. PC-käyttäjät voivat jakaa näitä sotilasryhmiä verkossa ja hyödyntää aarteita, vinkkejä ja strategisia vihjeitä pelottavien vihollisten poistamiseksi. Sotilas voi myös lainata, kun erityisiä taitoja tarvitaan eri haastavien tehtävien suorittamiseen.
ominaisuudet
Dynaaminen taistelukokemus - katkaise Hydran neljä päätä, kiipeä griffien yläosassa ja taistele ilmassa tai voittaa lohikäärmeitä ja muita olentoja selvittämällä heidän heikkoutensa.
Tons of content - Sisältää kaikki aiemmin julkaistut DLC-tiedostot, ennakkotilausbonukset, vähittäiskauppias-yksinoikeudet ja Dark Arisen laajennussisällön. Siinä on erittäin kiitettävä taistelukokemus ja rikas räätälöinti sekä valtava maanalaisuus, jota voi tutkia pelottavien hirviöiden avulla.
Mukautusmahdollisuudet yllin kyllin - Yhdeksän erilaista vocation pelaajille, jotka voivat valita erilaiset taito-optiot jokaiselle, parannettavaa ja parannettua panssaria sekä sotilasvalmistajia, jotka voidaan kouluttaa haluamaasi taistelutyyliin sopiviksi.
Upeat grafiikat - Kauniit korkeat grafiikat, joissa on enemmän uskollisuutta.
Täysi höyrylaiturituki - Sisältää Steam-saavutukset, Steam Cloud Save, Kauppakortit, Leaderboards, Big Picture Mode -tuki
Laajennettu ohjaintuki - perinteisen näppäimistö- ja hiirimallin tukemisen lisäksi peli tukee Xbox 360: n, Xbox One: n, Steam Controllerin ja muiden DirectInput-pohjaisten peliohjainten, kuten DualShock-ohjaimen, luonnollista tukea.
Uudet saavutukset - 9 uutta saavutusta sekä uusille että lohikäärmeen Dogma-faneille! Ole valmis kaivaamaan syvälle Bitterblack Isle ... Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi