Everspace (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
Postitettuna Noudettuna
19.00 € 19.00
Osta uusi
Everspace latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.


EVERSPACE ™ on toimintakohtainen yksinpelaaja, joka yhdistää roguelike-elementtejä huippuluokan grafiikoihin ja kiehtovaan tarinaan. Se vie sinut haastavaan matkaan aina muuttuvassa, kauniisti muotoillussa universumissa täynnä yllätyksiä. Oman taitosi, kokemuksesi ja kykysi improvisaatiota varten testataan jatkuvasti, kun kokoat yhteen olemassaolosi palapelin kohtaamisia mielenkiintoisilla hahmoilla, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset osa tarinaa. Jokaisessa jännittävässä ajossa kohtaat täysin uusia tilanteita, joka takaa lukemattomia tunteja jännittävää pelattavuutta ja tuottaa lukemattomia mahdollisuuksia kokea yksittäisiä, mielekkäitä hetkiä. Ei ole väliä kuinka taitavia olet, kuolema on väistämätöntä, mutta se on myös vain paljon suuremman matkan alku Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi