Cities XL Platinum (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3512899110601
Postitettuna Noudettuna
16.50 € 16.50
Osta uusi
Cities XL Platinum latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Monipuolinen ja entistä kiehtovampi kaupunginrakentelupeli.
Cities XL on pelaajien rakastama rakentelupeli, jossa suunnitellaan ja rakennetaan kokonaisia kaupunkeja. Pelisarjan odotettu jatko palaa uudistetuin ominaisuuksin vuoden 2013 parannuksin. Cities XL -pelissä vain mielikuvitus on rajana, kun erilaiset ja eri kokoiset kaupungit rakentuvat pelaajien laatimien suunnitelmien mukaisesti. Useiden miljoonien asukkaiden megalopolisten rinnalla voidaan nähdä vaikkapa tunnelmallisia merilomakohteita tai teollisuuskaupunkeja. Vaihtoehtoja on monia ja jokainen kaupunki on ainutlaatuisesti yksilöllinen.

Cities XL kattaa jopa yli tuhat erilaista rakennusta ja rakennelmaa, sekä yli 60 erilaista karttaa, jotka tarjoavat vaihtelua ja vaihtoehtoa monenlaisiin suunnitelmiin. Yksityiskohtien määrä on häikäisevä.

Cities XL ei kuitenkaan rajoitu vain kaupunkien rakentamiseen, sillä pormestarin tehtäviin kuuluvat myös yhteisön ekonomiset päätökset ja kaupungin houkuttelevuuden kehittäminen. Niin ikään toimenkuvaan kuuluvat myös liikenteestä, saasteista, sosiaalipalveluista, veroista ja vapaa-ajan mahdollisuuksista huolehtiminen.

Peli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet myös muiden kaupunkien kanssa toimintaan, kuten esimerkiksi kaupankäyntiin. Yhä useammat kaupungit tekevät myös kokonaisuudesta entistä haastavamman ja palkitsevamman pelikokemuksen. Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
SimCity: Cities ... Cities: Skylines... Cities: Skylines... SimCity: Cities ... Cities: Skylines...
Uusi10.20 €
Uusi9.70 €
Uusi10.00 €
Uusi9.00 €
Uusi10.20 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi