Dirt 3 (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5024866346022
Postitettuna Noudettuna
6.80 € 6.80
Osta uusi
Dirt 3 latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

DiRT 3 sisältää enemmän autoja, ralleja, reittejä ja enemmän tapahtumia kuin mikään toinen sarjan ajopeli.

Pelissä on mukana yli 50 autoa viideltä eri autoilun vuosikymmeneltä. Ratojen määrä on yli kaksinkertainen verrattuna edelliseen versioon.
Kun pelaajat kilpailevat parantaakseen sijoitustaan maailmanlaajuisessa sijoituksessaan, Dirt 3:ssa lentää muta ja rapa mös maapallon eri puolilla Euroopasta Afrikkaan ja Yhdysvaltoihin.

Mestarin elämä on rankkaa. Pitää kiertää ympäri maailmaa eksoottisissa lomakohteissa. Ajaa autolla niin lujaa, kun kantti kestää V8:n takoessa tahtia konehuoneessa. Lisäksi on näytösajoja joissa hypitään esteiden yli, driftataan, poltetaan kumia ja nähään kamuja.

Astu DiRT 3:n maailmaan ja osaksi kaikkea tätä, ryhdy mestariksi..

Lisänä kisapaikat Norjassa ja Suomessa

Suomen radat sijaitsevat Jämsän ympäristössä. Jyväskylän suurajojen kisapaikoilla. Ajoreitit kulkevat läpi metsien ja kaupunkien, kauniiden järvien rannoilla. Nopeasti vaihtuvat ympäristöt tarjoavat kumpuilevaa maastoa ja hyppyjä.

Norjan ympäristöt on sijoitettu talviolympialaisten maastoon Lillehammerin alueelle. Norjan rallin kisapaikoille. Radat kulkevat mäntymetsien halki, kelkkailuradan vierellä ja mäkihyppypaikalla. Teknisesti vaativilla radoilla pelaajan pitää hallita lumiset tiet ja nastarenkaiden käyttö.


Ominaisuudet

Uutta:
Jaettu näyttöruutu
Lumi- ja jääradat
Gymkhana tee vaikutus faneihin näyttävällä taitoajolla, ole Gymkhana-kisan tähti
Sää
DC Compound areena tempuille ja driftaamiselle, harjoittele taitoa ja temppuja
Vaihtuvat vuorokaudenajat
Party mode pelitilat
Jaa videoita tallenna Gymkhana-video ja lähetä se suoraan YouTubeen Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
DiRT Showdown (l... DiRT 4 (latauskoodi) (PC) DiRT Rally (latauskoodi) (PC) Dirt 3 (Complete...
Uusi7.40 €
Uusi18.60 €
Uusi13.10 €
Uusi5.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi