DiRT Showdown (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5024866348460
Postitettuna Noudettuna
7.40 € 7.40
Osta uusi
DiRT Showdown latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Nopeus, tyyli ja tuho ovat valttia tässä näyttävässä arcade autopelissä. Osallistu sähköisiin ajotapahtumiin, joissa on runsaasti erilaisia kisoja, ratoja, ramppeja, esteitä, reittejä ja tietenkin yleisöä. Bone Crunching Demolition Derby tapahtumassa on tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa sekä ympäristölle että kanssakilpailijoille.

Edge of Control Hoonigan tapahtumassa voit tehdä freestyle temppuja selvittäen haastavia esteitä ja stuntteja unohtamatta tyylikästä ajotapaa, pitkiä hyppyjä ja ankaria kilpakumppaneiden kiilauksia. Mukana on katuratoja, sora/hiekkaratoja ja lumisia reittejä. Voit pelata mös jaetulla ruudulla.

Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
DiRT Rally (latauskoodi) (PC) Dirt 3 (Complete... Dirt 3 (latauskoodi) (PC)
Uusi13.10 €
Uusi5.90 €
Uusi6.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi