Iron Sky: Invasion (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
4250230210809
Iron Sky: Invasion latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.


Lähitulevaisuudessa ihmiskunta on suurin uhka jälkipolville, joka on koskaan kirjattu historiassa: valloittava natsihorde, joka syntyy uudelleen avaruuden syvyyksissä! Neljänsien Reich-alusten armada, joka on rakennettu salassa piilotettuun pohjaan kuun päälle, laskeutuu maan päälle sateessa kauhua ja tuhoa.
Mutta tätä ei tehdä ilman vastustusta. Halkeilun avaruuslentäjät ovat siirtyneet puolustamaan äiti-maata tulemasta tämän kiertyneen järjestelmän uuden isänmaan puoleen. Yksinäinen ohjaaja, joka saapuu hangariin nähdäkseen kolme huippuluokan prototyyppilaivaa, odottavat häntä, tietää, että hän on ainoa, joka voi pelastaa maapallon. Hänen ja hänen veljensä on taisteltava hänen puolestaan ​​varmistaakseen, että ihmiskunta pysyy vapaana natsismin keltuaikana hyväksi ja kaikille ...

Elokuvan keskeisen ristiriidan aikana "Iron Sky: Invasion" asettaa pelaajia edistyneen uuden tähtihävittäjän ohjaamoon, testaamaan hänen voimansa, lentonsa ja taistelutaitonsa tulevaa Blitzkrieg-on-korkeutta vastaan. Päätavoitteena on puolustaa Maata ja sen avaruuslaitoksia vihollisen hyökkäyksiltä, ​​räjäyttää niin monta natsialusta kuin unohdus on niin inhimillisesti mahdollista, kerätä ja taitoa hallita tarvittavat resurssit ja saada se eloon lopulliseen vastakkainasetteluun ... jossa neljännen Reich odottaa niitä typerästi rohkeita rientääkseen sankarillisuuden vasaraa ja taltta ja yrittävät nimetä historian tabletteihin. Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Iron Grip: Warlo... Ironclad Tactics... Iron Wings (latauskoodi) (PC) Iron Sky Invasio... Hearts of Iron I...
Uusi5.80 €
Uusi7.10 €
Uusi12.90 €
Uusi4.70 €
Uusi8.50 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi