Realms of the Haunting (latauskoodi) (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
Postitettuna Noudettuna
5.50 € 5.50
Osta uusi
Realms of the Haunting latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.


Taottu alussa ja seitsemän sinetin suojassa, siellä on paikka, jossa ajattelu ja luominen sekoittuvat yhteen. Keskuksen kaikkien olemassaolojen alueille, se on tasapainoinen voima hyvän ja pahan, ihmisen ja hengen välillä. Polttopiste kaikille energioille ja yksi elementti, joka on säilyttänyt pimeyden kuluttavan luonteen ... Toistaiseksi.Taottu alussa ja seitsemän sinetin suojassa, siellä on paikka, jossa ajattelu ja luominen sekoittuvat yhteen. Keskuksen kaikkien olemassaolojen alueille, se on tasapainoinen voima hyvän ja pahan, ihmisen ja hengen välillä. Polttopiste kaikille energioille ja yksi elementti, joka on säilyttänyt pimeyden kuluttavan luonteen ... Toistaiseksi.
Ominaisuudet:
Monia uniikkeja ja outoja universumeja tutkia. Nykyajan, salaperäinen kartano keskiaikainen, surrealistinen maailma täynnä hirviöitä
Erinomainen yhdistelmä ensiapupolkuja ja pisteen ja napsautuksen seikkailua
Täysikokoiset videoiden leikkaukset ja live-näyttelijät tuovat pelin hyvin kirjoitetun tarinan eloon
Game House Oy 2018

Tuote toimitetaan järjestelmämme toimesta automaattisesti sähköpostilla välittömästi tilauksen maksutapahtuman valmistuttua. Hyviä viiveettömiä pelihetkiä!

Samankaltaisia tuotteita!
Cthulhu Realms -... R.A.W.: Realms o... 3D Realms Anthol...
Uusi5.10 €
Uusi8.70 €
Uusi30.40 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi