Wipeout Pure PSP essentials (PSP)

Tuoteryhmä:
PSP

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
711719179276
Postitettuna Noudettuna
9.60 € 7.90
Osta uusi
7.30 € 5.60 €
Osta käytetty
Kiidä tulevaisuuden kilparadoilla uskomattoman nopeassa ja tyylikkäässä ajopelissä, joka hödyntää täysimittaisesti PSP:n ainutlaatuisia ominaisuuksia.
Kiidä tulevaisuuden kilparadoilla uskomattoman nopeassa ja tyylikkäässä ajopelissä, joka hödyntää täysimittaisesti PSP:n ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Game House Suomi Oy 2017 * Ilmainen ladattava sisältö tuplaa pelin koon
* Kilpaile kahdeksan pelaajan Wireless-kisoissa
* Pelaa WipEout Purea 7 kaverin kanssa pelinjako-toiminnolla ja kokeile Fired Upin ja MediEvil: Resurrectionin moninpelejä

Game House Suomi Oy 2017Essentials painos. Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi