Battalion Wars 2 (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
45496900250
Postitettuna Noudettuna
20.10 € 18.40 €
Osta käytetty
Peli sisältää edellisosasta tuttuja kasvoja kuten Brigadier Betty, Marshal Nova sekä Kaiser Vlad. Kun peli alkaa, huomaat että maailma on jälleen sodassa ja samalla huhutaan, että Solar Empire kehittää tehokasta superasetta. Huhujen levitessä sodat kaikkien kuuden kansojen välillä jatkuvat ja sinun tehtävänä on kukistaa vihollisjoukot, jotka ovat sotien takana!

Peli sisältää 19 yksinpelattavaa tehtävää viidessä eri ympäristössä. Voit käskyttää kuutta eri armeijaa, joilla jokaisella on oma johtajansa. Strategia on avain voittoon, sillä pelissä ohjataan useita yksiköitä samanaikaisesti. Anna käskyjä yksiköiden sotilaille, maalla liikkuville kulkuneuvoille, ilmayksiköille tai meriyksiköille. Voit antaa joukoillesi käskyn seurata johtajaa, suojautua, hökätä, valloittaa ja hödyntää erilaisia asemia kuten tykkitorneja.

Kun taistelut käydään maalla, merellä ja ilmassa, Wii-ohjaimen ja Nunchuk-apuohjaimen avulla voit ohjata kaikkia yksiköitä todella tarkasti ja antaa tärkeät komennot helposti. Wii-ohjainta käytetään vihollisyksiköiden tähtäämiseen ja ampumiseen ja sen avulla voit vaihtaa eri yksiköiden välillä ja antaa niille käskyjä. Ilmataisteluissa voit kääntää Wii-ohjainta ja ohjata ilmayksiköitäsi taidokkaasti ja tarkasti. Nunchuk-apuohjaimella voit liikuttaa yksiköitäsi, hyppiä, pöriä ja tehdä muita liikkeitä.

Kun olet selvittänyt pelin yksinpelattavat tehtävät, voit haastaa kaverisi ja muut pelaajat ympäri Eurooppaa Nintendo Wi-Fi Connection -palvelun kautta. Peli sisältää kolme pelitilaa ja 16 moninpelattavaa tehtävää, joista seitsemän täytyy avata erikseen Nintendo Wi-Fi Connection -palvelun kautta pelattavissa tehtävissä.
Skirmish mode -pelitilassa kaksi pelaajaa taistelee vastakkain ja tehtävänä on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Tuhoamalla vastustajien yksiköitä voitat pisteitä ja lisäksi valloittamalla vihollisen yksiköitä saat tehostettua omia joukkojasi. Kun aika loppuu, eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa! Assault Mode -pelitila testaa pelaajien hökkäys- ja suojautumistaidot. Kelloa vastaan kisatessa hökkäysvuorossa olevan pelaajan täytyy tehdä hökkäys ja valloittaa toisen pelaajan tukikohta.

Pelin viimeisessä pelitilassa kaverit yhdistävät voimansa, kun he selvittävät tehtäviä yhdistämällä armeijansa kukistaakseen yhteisen vihollisen Co-op Mode -pelitilassa. Helppokäyttöisen kahden painikkeen kommunikaatiojärjestelmän avulla molemmat johtajat voivat helposti suunnitella yhdessä hökkäyksensä ja kukistaa vihollisensa. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi