Disney Infinity Starttipaketti (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
8717418390495
Postitettuna Noudettuna
19.40 € 10.40
Osta uusi
Tässä tulee Disney INFINITY, uusi videopeli, jossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja pelata suosikkihahmojesi kanssa Disneyn ja Disney/Pixarin luomissa maailmoissa aivan ennennäkemättömällä tavalla!

Pelaa hahmojen maailmoissa. Aseta INFINITY Hahmosi alustalle ja hyppää pelisettiin kokeaksesi uusia seikkailuja Monsterit Oy:n s, Pirates of the Caribbeanin ja Ihmeperheen
maailmoissa.
Ota Tarmon rooli synnynnäisenä ?pelottelijana?; ole kapteeni Jack Sparrow, miekkaa heilutteleva merirosvo; tai muunna itsesi herra Ihmeeksi, yhdeksi maailman parhaista oikeuden puolustajista.
Taistele vihollisia vastaan, ratkaise pulmia, ylitä esteitä ja suorita koko joukko muita ainutlaatuisia tehtäviä.
Tai rakenna oma maailmasi! Voita jokaiseen pelisettiin kuuluvia virtuaalileluja ? hahmoja, rakennuksia, aseita, vekottimia ja paljon muuta ? ja tuo ne Lelulaatikkoon, jossa voit yhdistellä niitä ja rakentaa ihan oman pelisi.
Lelulaatikossa ei ole sääntöjä vaan voit luoda ihan sellaisen seikkailun kuin haluat. Vain oma mielikuvituksesi on rajana!
Jaa ainutlaatuiset luomuksesi ystäviesi kanssa jopa neljä pelaajaa käsittävissä moninpeleissä!
Kerää lisää. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän tavaroita saat käyttöösi. Ja mitä enemmän sinulla on, sitä enemmän pelissä on mahdollisuuksia!
Voit myös lisätä uusia INFINITY Pelisettejä ja Hahmoja. Tai viedä Disney INFINITY ?kokemuksesi aivan uudelle tasolle voimalevyillä ? ne ovat uusi tapa saada käyttöön hahmon voimia, hauskoja vekottimia ja uusia keinoja muokata omaa maailmaa.
Päättymätön tarina. Aloituspakkaus on vasta alkua, pian on tulossa paljon lisää Disneyn ja Disney/Pixarin hahmoja ja maailmoja, jolloin voit ruokkia mielikuvitustasi äärettömiin! Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Disney Channel A... Disney Epic Mickey 2 (Wii) Disney Sing It Pop Hits (Wii)
Uusi27.70 €
Käyt.23.40 €
Käyt.11.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi