Meet the Robinsons (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
8717418123000
Postitettuna Noudettuna
19.50 € 17.80
Osta uusi
Disneys Meet The Robinsons on toimintaseikkailu, joka vie pelaajansa matkalle läpi ajan. Pelaaja astuu Wilbur Robinsonin saappaisiin jahtaamaan ilkeää hattumiestä ja tämän pahansuopaa robottihattua, Dorista. Pelaaja matkaa useiden eri aikakausien kautta yrittäessään pysäyttää pahisten aikeet ja selvittää oman menneisyytensä salaisuudet.

Peli on rakennettu elokuvan tapahtumien ympärille, mutta samalla se laajentaa Robinsonien maailmaa. Pelaaja näkee uusia paikkoja, tapaa upouusia hahmoja ja voittaa haasteita, jollaisia et ole nähnyt aikaisemmin. Wilburin täytyy hödyntää vempelekokoelmaansa ratkoakseen ongelmia, voittaakseen vihollisia ja pelastaakseen tulevaisuuden.

* Seikkaile upeilla, jättikokoisilla pelialueilla, jotka laajentavat elokuvan maailmaa. Tutki Robinsonien taloa, Lewiksen tiedenäyttelyä ja monia muita ikimuistoisia paikkoja.
* Matkusta läpi ajan, muuta menneisyyttä ja vaikuta tulevaisuuteen! Tapaa elokuvasta tuttuja, hauskoja ja värikkäitä hahmoja.
* Hödynnä ja virittele pelin hienoa vempelekokoelmaa hauskoilla ja nokkelilla tavoilla.
* Ratko ongelmia ja läpäise tehtäviä pelin interaktiivisessa ympäristössä löytääksesi piilotettuja esineitä ja salaisuuksia.
* Pelaa Charge Ball -minipelejä ja kerää kätkettyjä pelilevyjä avataksesi uusia kenttiä. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi