uDraw: Doods Big Adventure (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Arabiankatu 12, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
4005209144872
Postitettuna Noudettuna
9.70 € 8.00
Osta uusi
8.70 € 7.00 €
Osta käytetty
Piirtämistä, luovuutta ja mielikuvitusta yhdistävä toimintapeli, joka sopii kaikenikäisille pelaajille.

Tervetuloa Doodin maailmaan! Hödynnä uDraw GameTabletin ominaisuuksia piirtämällä, kallistamalla ja ohjastamalla hahmoa läpi 60 hauskan ja haastavan pelitason. Ohjasta Doodia kierimään, leijumaan ja pomppimaan huikeissa haasteissa samalla kun ratkot veikeitä pulmia, keräät kolikoita ja nujerrat vihollisia maailmassa, jota itse pelaamisen ohella luot! Pelaajat pääsevätkin luomaan paitsi oman sankarinsa, mös muita esineitä ja tökaluja piirustustaitojaan hödyntäen.


Peli vaatii uDraw GameTablet -ohjaimen. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi