Dragon Ball Z: Budokai Tenk. 2 (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
3296580803262
Peli sisältää vain Wii:lle tehtyä sisältöä:

-6 uutta hahmoa
-extra taistelu areena


Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 nostaa akrobaattisen ja nopeatempoisen 3D-lento- ja taisteludynamiikan uudelle tasolle uusilla jännittävillä ominaisuuksilla. Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 -peli yhdistää salamannopeat taistelut roolipelien ja toimintapelien elementteihin, jotka antavat pelaajalle voimat jättimäisiin taisteluihin, joiden miehitykseen kuuluu yli 100 DBZ sankaria ja roistoa. Pelaajat voivat pelata TV-sarjan taisteluja tai luoda aivan uusia taisteluja hahmoilla, joita ei ole nähty piirrossarjan taistelukentillä. Peli tarjoaa mös parannetun kamerajärjestelmän, räjähtäviä ympäristön tuhoutumisia ja transformaatioita.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 -pelissä mukana ovat kaikki DBZ-taidot ja ominaisuudet ml.: vapaa lento, etä- ja lähitaistelut. Yli 100 DBZ-soturin miehityksellään peli tarjoaa pelaajilleen toimintatäyteisen yhden pelaajan tilan, jonka tehtävät ja sivujuonet päättyvät kaikkien aikojen kiihkeimpiin lopputaisteluihin.

Ominaisuudet:

* 20 uutta roolia, yhteensä 100
* 5 uutta paikkaa, yhteensä 15
* Kauan odotettu Transformation toiminto on nyt käytössä
* Täydellinen Dragon Ball Z mytologia, aina Dragon Ball:sta Dragon Ball GT:n
* Yhteensä 9 pelitilaa joista saat täydellisen Dragon Ball Z kokemuksen
* Viimeisin evoluutio Z toiminto jossa voit rakentaa oman super taistelijan jolla on omat ainutlaatuiset kyvyt ja ulkonäkö
* Perusta joukko (max. 3) ja taistele yhdessä jännittävissä tehtävissä, jotka on otettu suoraan TV-sarjasta
* Näkyvät vauriot taistelijoissa ja ympäristössä
* Paljon minipelejä
* Pelaa "Mitä jos" kertomuksia, joita ei ole ikinä näytetty.
Game House Oy 2019
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi