uDraw Pictionary (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Arabiankatu 12, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
4005209145015
Postitettuna Noudettuna
9.70 € 8.00
Osta uusi
6.70 € 5.00 €
Osta käytetty
Suositun Pictionary-lautapelin uudistettu ja entistä monipuolisempi versio Wii-konsolilla!

Pelaa Pictionary-piirustuspeliä aivan uudella tavalla hödyntäen uDraw GameTabletia! Perinteisen lautapelisääntöjen lisäksi mukana on uusia pelimuotoja ja mukana on peräti 3000 erilaista piirrosaihetta! Piirrettävät aiheet on jaettu aikuisten osioon - esimerkisi esineisiin, tekemisiin ja vaikeisiin aiheisiin - sekä nuorten aiheisiin, jotka ovat helpompia, kuten eri eläimiä koskevat kuva-aiheet. uDraw Pictionary vie perhepelaamisen uudelle tasolle hauskalla ja mielikuvitusta kutkuttavalla tavalla!


Peli vaatii uDraw GameTablet -ohjaimen. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
uDraw: Doods Big...
Uusi8.00 €
Käyt.7.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi