uDraw Pictionary (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
4005209145015
Postitettuna Noudettuna
9.70 € 8.00
Osta uusi
6.70 € 5.00 €
Osta käytetty
Suositun Pictionary-lautapelin uudistettu ja entistä monipuolisempi versio Wii-konsolilla!

Pelaa Pictionary-piirustuspeliä aivan uudella tavalla hödyntäen uDraw GameTabletia! Perinteisen lautapelisääntöjen lisäksi mukana on uusia pelimuotoja ja mukana on peräti 3000 erilaista piirrosaihetta! Piirrettävät aiheet on jaettu aikuisten osioon - esimerkisi esineisiin, tekemisiin ja vaikeisiin aiheisiin - sekä nuorten aiheisiin, jotka ovat helpompia, kuten eri eläimiä koskevat kuva-aiheet. uDraw Pictionary vie perhepelaamisen uudelle tasolle hauskalla ja mielikuvitusta kutkuttavalla tavalla!


Peli vaatii uDraw GameTablet -ohjaimen. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
uDraw: Doods Big...
Uusi8.00 €
Käyt.7.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi