The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
1-3 työpäivää
EAN:
93155149397
Postitettuna Noudettuna
27.50 € 25.80
Osta uusi
Äärisuosittu The Elder Scrolls -pelisarja sukeltaa verkkoroolipelaamisen syövereihin ainutlaatuisella pelikokemuksella.

Game House Suomi Oy 2017Peli julkaistaan 9.6.2015, toimitus kotiin julkaisupäiväksi. Ennakkotilaajan etuna on Explorer´s Pack DLC, joka sisältää mahdollisuuden pelata missä tahansa kolmesta eri liittoumasta, Scuttler Vanity lemmikin sekä nipun aarrekarttoja.

Game House Suomi Oy 2017The Elder Scrolls Online on huippusuositun ja palkitun roolipelisaagan viimeisin osa. The Elder Scrolls Online laajentaa pelisarjan ensimmäistä kertaa verkkopelaamisen puolelle. Riippumatta siitä seikkaileeko pelimaailmassa yksin tai ystävien kanssa, pelin ainutlaatuisen ja innovatiivisen taistelujärjestelmän ansiosta pelaaja voi keskittyä toimintaan ja taktikointiin käyttöliittymän tuijottelun sijasta. Pelaaja voi valita lukemattomista erilaisista aseista ja panssareista, joita käyttää sekä muokata omia ominaisuuksiaan sen mukaan miten ne sopivat omaan pelityyliinsä. Tamrielin pelimaailmassa seikkaillaan pelaajan ehdoilla.

Game House Suomi Oy 2017The Elder Scrolls Online kattaa Skyrimin pohjoiset alueet, Morrowindin mysteerinomaiset maat, Daggerfallin kuhisevan metropolin sekä paljon muuta. Valinnat ovat pelaajan. Keiden kanssa liittoudutaan, mitä taisteluita käydään ja miten hahmon kohtalo rakentuu Tamrielin maailmassa.

Game House Suomi Oy 2017The Elder Scrolls Onlinen tarina sijoittuu noin tuhat vuotta ennen The Elder Scrolls V: Skyrim -pelin tapahtumia ja Dragonborn-hahmojen tulemista, aikaan juuri ennen Tiber Septimin valtaannousua, Tamrielin ensimmäistä keisaria. Tässä aikakaudessa kolme liittoumaa toimii kautta mantereen kattavan alueen. Jokainen näistä liittoutumista taistelee vallasta ja pyrkii hallitsemaan Keisarillista kaupunkia ja sen kautta koko Tamrielia. Mutta tätä synkemmät voimat pyrkivät tuhoamaan koko maailman... Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
The Witcher 3 Wild Hunt GOTY BioShock: The Collection The Sexy Brutale... Here They Lie VR (PS4 PSVR) The Last Guardian
Uusi40.60 €
Uusi33.70 €
Uusi26.80 €
Uusi21.70 €
Uusi36.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi