Töihin Game Houseen?

Oletko kiinnostunut työstä pelien ja uusimman elektroniikan parissa? Onko pelaaminen intohimosi ja haluat ansaita harrastuksella myös elantosi?

Hae töihin yhteen Suomen vanhimmista pelaamisen erikoisliikkeistä! Alla on lueteltu kaikki Game Housen avoimet työpaikat. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen rekry@gamehouse.fi, mainiten samalla, mihin avoimista työtehtävistä haet.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Mikko Turunen, puh. 050-3500 963

Liiketoiminnan kehittäjä / Toimistotyöntekijä

Etsimme toimistollemme verkkokaupan monipuolisiin hallinnointitehtäviin aikaansaavaa henkilöä, jolle monet yhtäaikaiset työt ovat mukava haaste selvitä päivästä.

Päätehtävänäsi on Game Housen verkkokaupan sekä myymälän myynnin lisääminen ja toiminnan kehittäminen sekä verkkokaupan että myymälän myynti-, toimitus-, ja asiakaspalveluprosessien valvonta. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Työn menestykäs hoitaminen vaatii hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työskentelyyn ja englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aiempaa kokemusta verkkokaupan sekä myymälän ylläpidosta ja hallinnasta tai aiempaa työskentelyä muussa pelikaupassa.

Jos tunnet peli- ja tekniikkamaailman omaksesi, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gamehouse.fi. Kerrothan hakemuksessa myös erikoisosaamisistasi - esimerkiksi verkkokaupan tekninen ylläpitokyky (HTML, PHP, tietokantaosaaminen, SEO, kuvankäsittely) tai myynti- ja markkinointiosaaminen.

Työtehtävä sijaitsee jommassa kummassa toimipaikoistamme - Kauppakeskus Arabiassa tai 20.9. avattavassa Kauppakeskus Redin myymälässä sekä niiden yhteydessä sijaitsevissa toimitiloissa.

Jos tarvittavaa kokemusta ei ole vielä kertynyt, tarjoamme myös harjoittelupaikkoja (erillinen ilmoitus alla). Mainitsethan kiinnostuksesi harjoitteluun hakemuksessasi. Hyvälle tekijälle tarjotaan työtehtävää harjoittelun päätteeksi.

Harjoittelijoita

Työharjoittelussa pääset tutustumaan pelaamisen maailmaan ammattimaisesta näkökulmasta. Työtehtäviisi kuuluu myymälämme sekä verkkokaupan toimistotyötehtäviä, mm. myymälässä myyntiä, tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja tuote- sekä varastonhallintaa. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta luetaan hakijalle eduksi - harjoittelijat perehdytetään kaikkiin osoitettuihin työtehtäviin.

Työharjoittelusta saat työtodistuksen sekä pienimuotoisen palkkion. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi oppilaitosten työharjoittelujaksoihin, työkokeiluihin sekä työkokemuksen kartuttamiseen. Normaali harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta.

Ansioituneille tekijöille pyrimme tarjoamaan harjoittelujakson jälkeen myös pidempiaikaista työsopimusta.

Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi