Töihin Game Houseen?

Oletko kiinnostunut työstä pelien ja uusimman elektroniikan parissa? Onko pelaaminen intohimosi ja haluat ansaita harrastuksella myös elantosi?

Hae töihin yhteen Suomen vanhimmista pelaamisen erikoisliikkeistä! Alla on lueteltu kaikki Game Housen avoimet työpaikat. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen rekry@gamehouse.fi, mainiten samalla, mihin avoimista työtehtävistä haet.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Mikko Turunen, puh. 050-3500 963

Liiketoiminnan kehittäjä / Toimistotyöntekijä

Etsimme toimistollemme verkkokaupan monipuolisiin hallinnointitehtäviin aikaansaavaa henkilöä, jolle monet yhtäaikaiset työt ovat mukava haaste selvitä päivästä.

Päätehtävänäsi on Game Housen verkkokaupan myynnin lisääminen ja toiminnan kehittäminen sekä verkkokaupan toimitusprosessin valvonta. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Työn menestykäs hoitaminen vaatii hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työskentelyyn ja englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aiempaa kokemusta verkkokaupan ylläpidosta ja hallinnasta tai aiempaa työskentelyä muussa pelikaupassa.

Jos tunnet peli- ja tekniikkamaailman omaksesi, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gamehouse.fi. Kerrothan hakemuksessa myös erikoisosaamisistasi - esimerkiksi verkkokaupan tekninen ylläpitokyky (HTML, PHP, tietokantaosaaminen, SEO, kuvankäsittely) tai myynti- ja markkinointiosaaminen.

Jos tarvittavaa kokemusta ei ole vielä kertynyt, tarjoamme myös harjoittelupaikkoja (erillinen ilmoitus alla). Mainitsethan kiinnostuksesi harjoitteluun hakemuksessasi. Hyvälle tekijälle tarjotaan työtehtävää harjoittelun päätteeksi.

Harjoittelijoita

Työharjoittelussa pääset tutustumaan pelaamisen maailmaan ammattimaisesta näkökulmasta. Työtehtäviisi kuuluu verkkokaupan toimistotyötehtäviä, mm. tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja tuote- sekä varastonhallintaa.

Työharjoittelusta saat työtodistuksen sekä pienimuotoisen palkkion. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi oppilaitosten työharjoittelujaksoihin, työssäoppimiseen sekä työkokemuksen kartuttamiseen. Normaali harjoittelun kesto on 1-12 kuukautta.

Ansioituneille tekijöille tarjoamme harjoittelujakson jälkeen myös pidempiaikaista työsopimusta.

TET-harjoittelijoita

Haluatko nähdä pelikaupan "sisältä päin"? Game House ottaa myös koulujen työelämään tutustumis(TET)-harjoittelijoita verkkokaupan perustoimintojen parissa työskentelemään. TET-harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm. verkkokaupan tuotekuvausten päivittäminen, varastonhallinta sekä muut verkkokaupan yksinkertaiset työt.

TET-asioissa voit olla yhteydessä suoraan Game Housen asiakaspalveluun: 03-223 1333 (ma-pe klo. 9-16).

Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi