Hae
Ostoskorisi on tyhjä
Kaikki tuotteet postitse toimitettuina ilman toimituskuluja!

Dying Light julkaistaan perjantaina 27.2.2015!

Huippu-uutuus Dying Light julkaistaan perjantaina - Game Housesta peli maan edullisimpaan hintaan! Oletko jo ennakkotilannut omasi? Ennakkotilauserää ja sen mukana tulevaa ennakkotilaajan lisäsisältöä on vielä saatavissa!

PS4 (51,70e sis. toimitus) - http://www.gamehouse.fi/?sivu=productDesc&id=18101&ttId
Xbox One (51,70e sis. toimitus) - http://www.gamehouse.fi/?sivu=productDesc&id=18105&ttId
PC (35,70e sis. toimitus) - http://www.gamehouse.fi/?sivu=productDesc&id=18098&ttId

- 24.02.2015 Game Housen tiimi

Runsaasti alennushintaisia tuotteita!

Uudistamme valikoimaamme, minkä tueksi vanhat tuotteet on myytävä alta pois! Sivustolta löytyy tuhansia alennushintaisia tuotteita ja alennettujen tuotteiden joukosta myös todellisia helmiä, joita ei enää muualta saa. Poimi omasi pois, kun tavaraa vielä löytyy!

Muistathan myös alennuskampanjamme - tilaa 80 eurolla, saat 5 euron alennuskupongin. Kampanjaa voi hyödyntää myös alennettuja tuotteita tilattaessa!

- 28.01.2015 Game Housen tiimi

Noutopisteen aukiolo

Huom! Järjestelemme toimintaamme uusiksi. Noutopiste on uudelleenjärjestelyn myötä tällä hetkellä tilapäisesti kiinni, ja tilausten toimituksissa saattaa esiintyä muutaman päivän viiveitä. Pahoittelemme tapahtuneesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

- 28.01.2015 Game Housen tiimi

Sivumme uudistuvat

Uudistamme sivujamme jatkuvasti!

Löydät hakemasi tuotteet tuotevalikosta entistäkin nopeammin. Uudistuksen myötä löydät esim. kaikki konsolit klikkaamalla "Konsolit" linkkiä. Lisäksi pääset tarkastelemaan tarjoustuotteitamme aiempaa helpommin juuri oman koneesi kohdalta.

Olemme kehittäneet sivujamme aktiivisesti nyt viisi vuotta ja juhlavuoden kunniaksi haluamme palkita niin uudet kuin vakiintuneet asiakkaamme: Kaikkien verkkomaksuilla (myös "nouto" ja "everyday") tehtyjen yli 80e tilausten mukaan lisäämme kylkiäisenä 5e alennuskoodin, jonka voi käyttää seuraavaan tilauksen yhteydessä! Koodi tulee sähköpostiin lähetettävän tilausvahvistuksen mukana.

Jatkamme sivujemme kehittämistä ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaimman mahdollisen verkkokauppakokemuksen. Mikäli Sinulla on ideoita kuinka voisimme palvelua juuri Sinua paremmin, voit lähettää palautetta / kehitysehdotuksesi vasemmalta valikosta.

Vahti toiminto

Mikäli haku-toimintomme ei löydä tuotetta varastostamme voi Vahdin jättää seuraamaan tuotteen ilmestymistä valikoimaamme. Toiminnon avulla on mahdollista jättää seuranta esim. "Mario RPG" tuotteelle. Kun saamme kyseisen tuotteen joko uutena tai käytettynä, välitämme viestin Vahdille ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Vahti soveltuu erityisen hyvin harvinaisten tuotteiden hakemiseen, sekä uusien että käytettyjen tuotteiden seuraamiseen.

Kiitos kaikille palautetta antaneille ja tervetuloa kaupoille!

- Gamehouse -tiimi

Pelien ikärajoista

Lisäsimme pelien kuvauksiin linkin PEGIn sivulle, josta vanhemmat voivat tarkistaa pelien ikärajat sekä hakea tietoa pelien sisällöstä.

PEGI on lyhenne sanoista Pan European Game Information – yleiseurooppalainen pelitieto. Se auttaa eurooppalaisia vanhempia tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kun he ostavat tietokonepelejä.

Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Game House Oy - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ti - pe, 14:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 - 12:00 - 16:00
sähköpostiosoite: gamehouse@gamehouse.fi