Pokemon Go Plus (Mobiili)

Tuoteryhmä:
MUUT

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
45496395216
Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä saamiemme tuote-erien mukaisesti.

Pokémon GO Plus -lisätarvike. Pokémon GO on ilmaiseksi pelattava -AR-peli (Augmented Reality) Nintendolta iPhonelle ja Android -puhelimiin. Tämä on ensimmäinen kunnon kännykkäpeli Nintendolta.

- Nappaa Pokémoneja aidossa ympäristössä (käyttää GPS-tekniikkaa). Esimerkiksi vesipokémoneja löydät lähellä paikkoja joissa on meri, järvi, joki yms. Esimerkiksi rautatieasemalla voi olla löydettävissä jonkin kopin vierestä harvinainen Pikachu.
- Pelin kehittäjä sanoo tuovansa jatkuvasti päivityksiä, esim. yhteensopivuuden tulevien 3DS Pokémon Sun & Moonin kanssa.
- Peliin on saatavilla lisätarvike nimellä Pokemon Go Plus. Se on ranneke, joka on yhteydessä kännykkääsi käyttäen bluetooth yhteyttä ja jonka avulla voi napata Pokemoneja helpommin, myös ottamatta puhelinta esille. Rannekkeessa on mm. värinätoiminto ja se antaa eri valomerkkejä eri tilanteissa.

- Kun Pokemon on lähellä ranneke värisee ja valo palaa vihreänä mikäli ilmestynyt Pokemon on sellainen jonka olet jo napannut, valo palaa keltaisena mikäli ilmestynyt Pokemon on sellainen jota sinulla ei vielä ole. Painikettä painamalla voit heittää pokepallon ja ranneke ilmoittaa jos pokemon jäi kiinni onnistuneesti (monivärinen valo) tai jos pokemon pääsi vapaaksi (punainen valo). Mikäli tykkäät napata pokemoneja normaalilla tavalla, rannekkeessa on silti muitakin siistejä ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Kun olet pokestopin lähellä valo palaa sinisenä. Nappia painamalla voit kerätä kätevästi esineet ilman että otat kännykkää esille (valo palaa monivärisenä mikäli esineet saatiin kerättyä onnistuneesti ja punaisena mikäli pokestop on liian kaukana). Näin voit keskittyä hauskimpaan Pokémon GO:n puoleen. Eli Pokemonien etsimiseen ja nappaamiseen.

(Pokemon GO Plus ranneketta voi käyttää samanaikaisesti myös kun Pokemon GO on auki älypuhelimessasi)

Paketin sisältö:

- Pokémon GO Plus
- Pokémon GO Plus wristband -ranneke (4-7cm)
- CR2032-patteri valmiiksi asennettuna
- Käyttöohjeet Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Pokemon TCG XY12... Pokemon Banneri POKEMON - FIRE PARTNERS MUG UP - 4-Pocket Po...
Uusi17.00 €
Uusi24.90 €
Uusi16.90 €
Uusi11.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi