Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands (Xbox One)

Tuoteryhmä:
XONE

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3307215913130
Postitettuna Noudettuna
22.60 € 20.90
Osta uusi
16.60 € 14.90 €
Osta käytetty
Tom Clancys Ghost ReconWildlands vie pelaajansa lä:hitulevaisuuden Boliviaan, jossa huumekartellit kukoistavatkokaiinibisneksen voimalla. Vaikutusvaltainen Santa Blanca -huumekartelli onkasvanut vaaralliseksi tahoksi, joka kä:ytä:nnö:ssä: pyö:rittä:ä: kotimaansa talouttaja politiikkaa. Laittomuudet, pelko, epä:oikeudenmukaisuus ja vä:kivalta ovatlä:snä: kaikkialla. Boliviasta on tullut kansainvä:linen uhkatekijä:.Koska rauhanomaiset toimet ovatjä:ttä:neet tilanteen umpikujaan ja koska tä:ysverinen sota ei ole vaihtoehto,katse kä:ä:ntyy alan erikoisosaamiseen. Tarvitaan hienovaraista, mutta tehokastatoimintaa. Menetelmä:, joka osuu kohteeseensa tehokkaasti ja tarkasti.Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkio, Ghost-sotilaat, saavat tehtä:vä:kseensoluttautua vihollislinjojen taakse ja levittä:ä: tuhoa, eliminoida viholliset javaimentaa alati kasvava vaaratekijä:. On aika pysä:yttä:ä: huumevaltion hallintosuoraan sisä:ltä: kä:sin.Massiivinen avoimen pelimaailmantoimintapeli vie pelaajat vihamielisille maille, jossa sotilaat ovatalivoimatilanteessa alati uhattuina. Tarkoin harkituin strategioin jahuolellisesti toteutettujen taktiikoiden ansiosta nä:illä: erikoissotilailla onkuitenkin mahdollisuus tehdä: tarkkoja iskuja, joilla pysä:yttä:ä: huumerikollistenvaltaannousu. Luvassa on salamyhkä:istä: hiippailua, intensiivistä: toimintaa jaennen kaikkea tiukasti otteessaan pitä:vä: toimintaspektaakkeli vailla vertaa.Tom Clancys Ghost ReconWildlands tarjoaa koettavaksi yksityiskohtaisen ja kauniin Bolivian, jonkamoninaiset maastot, kylä:t ja maamerkit luovat upean miljö:ö:n tekemistä: tä:ynnä:olevalle pelille. Dynaaminen sä:ä:jä:rjestelmä: ja maan siviilivä:estö: elä:vö:ittä:vä:tkokonaisuutta uskomattomalla realismin tasolla.Ghost-sotilaiden ohjaaminen onpalkitseva pelikokemus niin yksin kuin yhdessä:. Pelissä: onkin saumattomastitoimiva yhteistyö:pelimuoto, jossa pelaajat voivat toimia tiiviisti toimivanasotilasyksikkö:nä: taktisia toimintamalleja toteuttaen. Lä:hestymistavat voivalita pelaaja- ja tehtä:vä:kohtaisesti oman pelimakunsa mukaan. Luvassa on myö:stiukkoja valintoja niin sabotaasin, kuulustelun, salamurhien kuin muiden kylmiä:hermoja vaativien toimintamenetelmien muodossa. Eikä: unohdettu ole omaahahmonkehitystä:, jonka ansiosta pelaajat voivat kehittä:ä: sotilastaan haluttuunsuuntaan pelin edetessä:.

Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Rise of the Tomb... Tom Clancys The ... Shadow of The To... Tom Clancys: Rai... Tom Clancy’s R...
Käyt.16.90 €
Uusi84.90 €
Uusi45.90 €
Käyt.32.90 €
Uusi22.40 €
Uusi21.40 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi