Game Housen uusi verkkokauppa ja Blogi!

Luet parhaillaan upouutta Game Housen blogia – tervetuloa ja kiitos, kun olet löytänyt tiesi tutustumaan uudistettuun sivustoomme!

Uusi sivusto on tekstiä kirjoittaessa hiljaisesti lanseeratussa pilotissa, mistä saatujen kokemusten myötä vanha verkkokauppamme korvautuu kokonaisuudessaan nyt käyttämälläsi uudella sivustolla. Lanseerausvaiheessa sivusto sisältää keskeisimmät toiminnot ja kaiken sisällön, minkä lisäksi uutta tullaan rakentamaan jatkuvasti – mm. erilaisia sisältö- ja tarjoussivuja, tapahtumia, artikkeleita ja muuta pelimaniaa tulee löytymään alati kasvatettavassa määrin.

Mitä pidät uudesta sivustosta? Lähetäthän meille kaikki mahdolliset kehitysehdotukset, vinkit haluamistasi toiminnoista, ilmoitukset mahdollisista bugeista tai mitä tahansa haluaisitkaan muuttaa sivustolla, ja teemme parhaamme sen muuttamisen eteen! Myös risut ja ruusut ovat aina erittäin tervetulleita. Vastata voit mielellään esimerkiksi blogin kommentteihin, tai halutessasi privaatisti asiakaspalvelullemme esim. Yhteydenottolomakkeen avulla. Parhaat kommentit ja parannusehdotukset palkitaan!

Vanha Game Housen verkkokauppa oli todella jo aikansa elänyt – sivusto oli yksi ensimmäisiä suomalaisia verkkokauppoja internetin alkuajoilta, ja oli palvellut myös 1990 perustettua Game Housea sen ensimmäisenä ja ainoana verkkokauppana tähän päivään asti. Olemme taltioineet ja tulemme julkaisemaan retrofiilistelyä vanhasta verkkokaupasta tulevissa blogipostauksissa – vaikka vanha verkkokauppa on vasta juuri poistunut käytöstä, on hauska katsoa, kuinka paljon se oli jo jälkeenjäänyt tekniikan kehityttyä pitkälle ohi ja ajan jätettyä mm. hyvin huonosti mobiilikäyttöliittymillä toimineen sivuston.

Vanha:

Uusi:

Game Housella riittää historiaa jaettavaksi, minkä jakamiseksi Suomen peliyhteisölle tämä blogi on osaltaan perustettu. Maistiaiseksi tulevasta julkaisimme blogiin julkaisun yhteydessä fiilistelyä Game Housen vanhasta maskotista JoyBoy:stä, mitä olemme herättelemässä henkiin maskotin taipaleen lähestyessä jo kunnioitettavaa 30 ikävuotta: Joy-Boyn paluu ja historia.

Lisää pelihistorian fiilistelyä, sopivasti uuteen sekoittaen, on tulossa – pysythän kuulolla selaamalla sivustoamme ahkerasti ja muiden julkaisujen ohella blogiamme seuraten! Seuraavana blogahduksena tulossa tietoa uudesta … Game House laajenee pääkaupunkiseudun suurimpaan kauppakeskukseen Kauppakeskus Rediin sen avatessa 20.9.2018 – stay tuned myös tästä lisää kuullaksesi!

5 thoughts on “Game Housen uusi verkkokauppa ja Blogi!

 1. GameHouse sanoo:

  Kiitos kommentista Marko! Lähetämme sinulle kiitokseksi pienen alennuskupongin sähköpostilla 🙂

  Sivusto on nyt julkaistu laajemmin, mutta yhä pilotinomaisella luonteella rinnan vanhan sivustomme kanssa. Pilotin aikana pyrimme altistamaan koko nykyisen asiakaskuntamme uudistetulle sivustolle – olemme vinkanneet siitä ja palautteen keruusta niin uutiskirjeessämme, Facebook-, Instagram- kuin Twitter-tileillämme.

  Pilotin ensimmäisten päivien aikana saatu palaute on osoittautunut ensiarvoisen tärkeäksi – olemme jo korjanneet mm. nämä:
  – Etusivun slider ei enää pyöri automaattisesti, osaa asiakkaista häiriten. Elementissä on yhä useampia kuvia, joita saa selattua klikkaamalla tai raahaamalla
  – Etusivun slider on poistettu mobiilikäyttäjiltä. Käyttäjillä näkyy tämän sijaan muutama kiinteä nosto tuotenostojen yläpuolella
  – Etusivun ylälaidan tabien sisältö tehty helpommin selattavaksi ja tabien otsikot keskitetty
  – Tuotenostoja sisältävät tuotekarusellit eivät enää pyöri automaattisesti, vaan vain käyttäjän reagoidessa niihin
  – Kaikkien sivujen kuvat ladataan vasta silloin, kuin käyttäjä selaa sivun kuvan kohdalle. Aiemmin sivusto latasi koko sivun aina heti, pidentäen latausaikoja – nyt ladataan vain näkyvät osuudet
  – Facebook- ja Instagram- feedit on poistettu etusivulta. Jäljelle jäi kevyempi Twitter-upotus. Myös tämä toimenpide tehty sivuston latausnopeuden parantamiseksi
  – Muutamien sivujen sisältöä selkeytetty teemalla vähempi on parempi liiallisen tuotegaloren ruudulle nostamisen sijaan

  Toivomme yhä lisää palautetta – kaikki palautteet palkitaan ja pyrimme niiden avulla muodostamaan sivustosta entistä paremman ja käyttäjäystävällisemmän. Vastata voit esimerkisi alle tämän blogitekstin kommentteihin vvv

 2. GameHouse sanoo:

  Moi Jukka – hieno juttu, että löysit sivustolle! Mitä pidät siitä? Palkitsemme kaikki palautteet alennuskoodilla verkkokauppaan!

 3. make.69 sanoo:

  Terve,

  eksyin tässä uudistetulle sivustollenne ja samalla tuli ennakkotilattua tuo uusi Spider-Man. Tässä hieman käyttökokemuksia mitä nopealla kokeilulla huomasin:

  – Sivusto yleisesti toimii hyvin ja on tyylikkään näköinen, hieman hitaasti tosin tuntuu sivut aukeavan. Testasin sekä PC:llä ja mobiililla, joissa molemmissa eri verkot.
  – Tilausta tehdessä loin uuden tunnuksen ja siinä yhteydessä on ilmeisesti jokin bugi, kun sähköpostiin tuli ensin tyhjä sähköposti ja sen jälkeen vasta tuli tuo tilausvahvistus.
  – Hakutoiminto voisi kenties olla hieman monipuolisempi, että voisi hakiessa esim. valita minkä alustan mukaan tietoja haetaan. Esim. kirjoitin hakukenttään ”Spider-Man” ja ”vasta” toiselta sivulta löytyi tuo etsimäni PS4 peli. Toisaalta jos hakee ”ps4: spider-man” niin kyllä tuollakin löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *