Avaamme myymälän Kauppakeskus Rediin 20.9.2018!

Avaamme myymälän Kauppakeskus Rediin 20.9.2018! Helsingin kantakaupungin suurin kauppakeskus avaa tällöin ovensa Helsingin Kalasatamassa, ja Game House on menossa mukana.

Myymälämme tulee olemaan suuri, pinta-alaltaan 208m2, ja tästä tehdään kerralla hieno – ei harmillisesti Suomessa melko kliinisten muiden pelikauppojen kaltainen, vaan tiettyyn teemaan sisustettu ja kokonaisuudessaan tunnelmalliseksi rakennettu tila, mihin voi tulla vaikka vain jopa viihtymään. Korostamme tätä aspektia dedikoimalla suuren osan tilasta pelikäyttöön ja vapaamuotoiselle hengailulle – tilaan tulee pelikonsoleita, vapaasti käytettäviä pelipöytiä esim. lautapeli-, Magic The Gathering tai vain muuhun pelailuun tai hengailuun, ja mahdollisesti muunlaista fiiliksen tuojaa – esim. flipperiä fiilisteltäväksi.

Ensimmäiseksi teemaksi kaavailemme tällä hetkellä postapocalyptistä maailmaa, missä Game House Arcade:ksi brändätty pelitila olisi bunkkeri, ja muu myymälä sen ulkopuolista, jo parhaat päivänsä ulkoasullisesti nähnyttä myymälää. Ohessa raapustamiamme konseptikuvia ideasta nähtäväksi ja jopa kommentoitavaksi – mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, joten suunnitelmat voivat hyvinkin vielä muuttua esitetystä.

Mitä pidät ulkoasusta? Olisiko tämä virkistävä tuulahdus Suomen nykyisiin, harmillisesti jopa tylsäksi käyneisiin pelitiloihin?

Konseptikuvia:

3D-mallinnus:

Kassatiski:

Mitä pidät?

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: