Game House Arcade

Kauppakeskus REDI:ssä sijaitseva, syyskuussa avattu myymälämme on paljon enemmän kuin pelikauppa. Myymälän suunnitteluvaiheesta lähtien keskeisenä ajatuksenamme oli, ettei REDI:iin avattaisi vain pelikauppaa, vaan enemmän. Yksi tällainen, tässä blogikirjoituksessa esiteltävä elementti ammensi henkeään nykyään harvinaisista Arcade-pelihalleista. Lopulliseen suunnitelmaan päätynyt ja nyt myymälämme yhteydessä sijaitsevassa Game House Arcadessa pelaajat pääsisivät muun muassa kokeilemaan pelejä retro- sekä uutuuspelejä ja pelaamaan kortti- ja lautapelejä ilmaiseksi tilassa olevia pelipöytiä hyödyntäen.

Toteutetun suunnitelman lopputuloksen pääset näkemään Redin myymälästämme. Arcade-pelitilasta löydät mm. PS4 Pro pelikonsolin, 65″ 4K-näyttöön kiinnitettynä, jonka voi vuokrata täysin omaan käyttöönsä hyvinkin edullisella 5€ / tunti-veloituksella, mihin sisältyy yhden vapaavalintaisen pelin valitseminen mukaan myymälästämme – myös uusien, eli voit napata testattavaksi vaikka samana päivänä julkaistun uutuuspelin yhä muoveissa olevan kappaleen ennen ostopäätöksen tekemistä! Laitteistossa on kiinni myös PlayStation VR, mahdollistaen myös VR-pelien testaamisen.

Konsolipelien testaamisen ohella voit tutustua vastaavasti myös mihin tahansa myymälästämme löytyvään lautapeliin. Tilasta löytyviä pelipöytiä saa kuka tahansa käyttää vapaasti ja ilmaiseksi, ja pelisessioihin saa tuoda myös omat lautapelinsä tai esim. Magic The Gathering tai Yu-Gi-Oh-korttinsa. Jos haluat testata mitä tahansa myymälästämme löytyvää lautapeliä, uusia ja avaamattomiakin, saat pelin käyttöösi edullisesti 8 € / pelikerta – tule siis paikalle kaveriporukan kanssa, nappaa myymälästä pelattavaksi esimerkiksi Power Grid, Menolippu, Catan, Dominion lisäosineen, Carcassone… ja nauti. Pelaamista ei ole aikarajoitettu, eli viihtyä voit vaikka koko päivän myymälämme aukioloaikojen puitteissa (arkisin klo 20 asti, la-su klo 18 asti).

Tilan viihdyttävyyttä lisäävät ja oheisaktiviteetteja tarjoavat tilasta löytyvät ilmaiseksi käytettävissä olevat NES Classic ja SNES Classic-pelikonsolit kymmenine sisäänrakennettuine retroklassikkopeleineen (konsoleita myös myynnissä – voit ostaa laitteen myös omaksi kotiin pelisession päätteeksi). Paikan päältä löytyy myös Arcade-pelilaite, mikä sisältää yli 500 retropeliklassikkoa, pelattavissa täysin ilmaiseksi.p>

Halutessasi voit vuokrata myös koko 48 m2 Arcade-tilan omaan käyttöösi. Tällöin koko tila kaikkine laitteineen on vapaasti ja lisämaksutta käytettävissä. Tilan saa muovattua vuokraajan haluamaan käyttöön, ja sieltä löytyy tai on toimitettavissa laajasti laitteistoa – mm. 65″ näytt, toinen 43″ pyörillä liikkuva näyttö, sohva, pöytätilaa n. 20 hengelle (lisää tarvittaessa), ym. – tule paikan päälle keskustelemaan tai ole yhteydessä Yhteydenottolomakkeella tarkemmin tarpeesta keskustelemiseksi! Tilan saa vuorkattua hintaan 60 € / tunti, ja käyttötarkoitus on vapaa – soveltuu hyvin esim. synttärijuhliin, yritysten virkistys- tai työpajakäyttöön, kaveriporukan pelisessioihin, yleisluontoisiin tapahtumiin, PR- tai julkistustilaisuuksiin, videoblogin kuvaukseen…

Tervetuloa!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: