GameXpo Messukeskus 2.-4.11.2018

GameXpo -pelimessut järjestetään nyt toista kertaa. Ne pidetään Helsingissä Messukeskuksessa viikonloppuna toinen, kolmas ja neljäs päivä marraskuuta. Perjantaina ovet ovat auki yleisölle klo 12-20, lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 10-17. Messujen ohjelma on jaoteltu sisällön mukaan. Kävijät pääsevät kokemaan Arcade-pelejä, striimaajia ja eSPorts-kilpailua. Viikonlopun pelimessujen sisältöön kuuluu myös Cosplayn Suomen mestaruuskilpailu.

GameXpo herättää kiinnostusta monenlaisissa pelaajissa sekä monella eri alustalla. Mukana on perinteisten PC- ja konsolipelien lisäksi mobiili-, verkko- ja lautapelejä. Alan parhaat kilpailijat ottavat mittaa toisistaan eSports-turnauksissa. Pelaajat kisailevat Counter Strike -turnauksessa, OnePlus Masters mobiilipelikiertueen finaaleissa ja Ilta-Sanomien Cup 3 6-vs-6 NHL-turnauksessa.

Arcade-peleihin päästään tutustumaan H-townin ja Reprocaden toteuttamalla arcade-alueella. Mukana on klassikoita 70-, 80- ja 90-luvuilta. Mukana ovat mm. Space Invaders, Donkey Kong, Asteroids, Out Run, Michael Jackson Moonwalker sekä Pac-Man. Pelejä voi pelata aitoon menneiden vuosien tyyliin pelihallia jäljittelevässä ympäristössä.

Game House on mukana GameXpo-pelimessuilla tänä vuonna mahtavien, alennettuun hintaan myytävien, tuotteiden myötä. Saat myös yleistä tietoa myymälöistämme ja pääset asioimaan henkilökuntamme kanssa. Arcade-pelitilassamme voit pelata pelejä Michael Jackson Moonwalker sekä Pac-Man. Kiirettä ständillä varmasti pitää. Varmista, että pääset etuoikeutettuun asemaan ja nauttimaan kaiken muun mukavan lisäksi Game House:n pelimessujen tarjonnasta ja hanki lippusi tapahtumaan. Jos haluat lippusi alennettuun hintaan, voit antaa lippuja tilatessasi koodin ”CIRC6”. Saat alennuksen, kun tilaat lippusi ennen torstaita (1.11.) osoitteesta http://gamexpo.fi/ .

Linkki tapahtuman kotisivuille:

https://gamexpo.messukeskus.com/

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: