KH-fanien loputtomalta tuntunut odotus saa nyt vihdoin palkintonsa: Kingdom Hearts 3 on pian todellista!

16 vuotta sitten alkoi ikimuistoinen tarina, kun vuonna 2002 Kingdom Hearts -sarja sai ensimmäisen osansa. Kukaan ei siinä vaiheessa voinut kuvitella, kuinka iso suosio tälle “hissipuheesta” lähteneelle Disneyn ja Square Enixin yhteistyöprojektille tulisi.

Tetsuya Nomuran ohjaama toimintaroolipeli seuraa Soran, Akun ja Hessun seikkailuja eri Disney-elokuvista tutuiksi tulleissa ympäristöissä sekä Kingdom Heartsille luoduissa maailmoissa, kohdaten silloin tällöin myös muutaman Final Fantasy -hahmon. Matkallaan ystävykset joutuvat taistelemaan useita Disney-pahiksia sekä Heartless-olentoja vastaan. Kingdom Hearts käyttää pelimekaaniikoissaan paljon Final Fantasy -faneille tuttuja elementtejä.

Dark Seekers Saga, tunnettu myös nimellä Xehanort Saga, on Nomuran mukaan ensimmäinen vaihe koko Kingdom Hearts -sarjaa. Niin kuin monet Final Fantasyn ja useiden roolipelien tarinat, tämä käyttää valo-vastaan-pimeys -juonta, tässä tapauksessa Sora vastaan Xehanort, Dark Seekers Sagan pääpahis. Xehanortin tavoitteena on saada aikaan χ-blade, jonka avulla hän voisi yhdistyä Kingdom Heartsin kanssa ja luoda universumin uudelleen mieleisekseen – maksoi mitä maksoi. Onnistuakseen tässä, hän joutuu pistämään kolmetoista pimeyttä seitsemää valoa vastaan. Tämä on Kingdom Hearts 3:n pääjuoni Dark Seekers Sagan osalta. Halutessasi voit tutustua Saagaan tarkemmin täältä.

Dark Seekers Saga saa nyt vihdoin ja viimein päätösosansa 29.1.2019. Viikon kuluttua julkaistaan Kingdom Hearts 3. Nähtäväksi jää, saammeko vastaukset myös sarjan “tärkeimpiin” kysymyksiin: “Osaako Aku vihdoinkin käyttää parannus-taikaa oikein?” sekä “Mitä Sora olisi syönyt illalliseksi Kingdom Hearts -pelin alussa?” XD

Et tarvitse nettiä nauttiaksesi Kingdom Hearts 3:sta, mutta peliin ladattavat tärkeät päivitykset ensimmäisten kolmen päivän aikana edellyttävät nettiyhteyttä. Luvassa on muun muassa datakorjauksia, Memory Archive -osio, epilogi sekä pelin secret ending. Täältä voit lukea syyn, miksi epilogi ja secret ending eivät ole levyllä.

Vielä voit ennakkovarata oman pelisi Playstation 4:lle tai Xbox Onelle. Jos tilaat nyt samassa ostoskorissa Resident Evil 2 Remaken, julkaisu 25.1.2019, tarjoamme  toisen pelin postituksen.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: