Töihin Game Houseen?

Oletko kiinnostunut työstä pelien ja uusimman elektroniikan parissa? Onko pelaaminen intohimosi ja haluat ansaita harrastuksella myös elantosi? Hae töihin yhteen Suomen vanhimmista pelaamisen erikoisliikkeistä! Alla on lueteltu kaikki Game Housen avoimet työpaikat.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen rekry@gamehouse.fi, mainiten samalla, mihin avoimista työtehtävistä haet. Lisätietoja työtehtävistä antaa Mikko Turunen, puh. 050-3500 963

Etsimme uutta Myymälä- ja verkkokauppapäällikköä!

Etsimme Game House Redin myymäläämme uutta myymäläpäällikköä! Osana työnkuvaa toimit myös Game Housen verkkokaupan verkkokauppapäällikkönä. Etsimme tähän monipuoliseen tehtävään aikaansaavaa henkilöä, jolle monet yhtäaikaiset työt ovat mukava haaste suoriutua päivästä.

Nykyinen myymälä- ja verkkokauppapäällikkömme siirtyy uusiin, minkä myötä Game House Redin myymälässämme avautuu ainutlaatuinen näköalapaikka pelaamisen maailmaan. Tässä haastavassa tehtävässä pääset näyttämään kyntesi sekä myymälä- että verkkokauppapäällikkönä, vastaten sekä Game House:n Redin myymälästä, että verkkokaupasta, sisältäen kaiken niihin liittyvän aina tuotehankinnoista asetteluun ja päivittäisin toimintohin sekä myymälän että verkkokaupan puolella.

Päätehtävänäsi on Game Housen myymälän sekä verkkokaupan myynnin lisääminen ja toiminnan kehittäminen sekä verkkokaupan että myymälän myynti-, toimitus-, ja asiakaspalveluprosessien toteuttaminen ja valvonta. Työtehtäviin kuuluu vastuuhenkilönä myös tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua niin myymälässä, puhelimitse kuin sähköpostitse.

Työn menestykäs hoitaminen vaatii hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työskentelyyn sekä englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aiempaa kokemusta myymälän sekä verkkokaupan ylläpidosta ja hallinnasta tai aiempaa työskentelyä muussa pelikaupassa, sekä aimo annoksen rohkeutta heittäytyä tähän haastavaan tehtävään.

Luonnollisesti oletamme sinulta myös vankkaa tuntemusta pelialasta ja päätuotteistamme mahdollisimman laajasti konsolipeleistä lautapeleihin, keräilykortteihin (mm. Pokemon, Magic The Gathering) ja muihin aiheeseen liittyviin keräilytuotteisiin asti, sekä halua ja kykyä keskustella tuotteista asiakkaidemme kanssa.

Jos tunnet pelimaailman omaksesi, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gamehouse.fi. Kerrothan hakemuksessa myös erikoisosaamisistasi – esimerkiksi verkkokaupan tekninen ylläpitokyky (Woocommerce, SEO, PHP, kuvankäsittely) tai myynti- ja markkinointiosaaminen.

Työtehtävä sijaitsee Kauppakeskus Redissä sijaitsevassa myymälässämme sekä sen takatilassa sijaitsevassa toimistotilassamme. Tällaista mahdollisuutta ei avaudu usein, joten jos veresi vetää pelaamisen pariin ja haluat saada siitä itsesi näköisen ammatin, hae paikkaa heti – täytämme sen heti sopivan hakijan löydyttyä!

Työharjoittelija

Työharjoittelussa pääset tutustumaan pelaamisen maailmaan ammattimaisesta näkökulmasta. Työtehtäviisi kuuluu myymälämme sekä verkkokaupan toimistotyötehtäviä, mm. myymälässä myyntiä, tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua ja tuote- sekä varastonhallintaa. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta luetaan hakijalle eduksi – harjoittelijat perehdytetään kaikkiin osoitettuihin työtehtäviin.

Työharjoittelusta saat työtodistuksen sekä tulevaa työllistymistä huomattavasti helpottavan merkinnän CV:hen suosittelijan kera. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi oppilaitosten työharjoittelujaksoihin, työkokeiluihin sekä työkokemuksen kartuttamiseen. Normaali harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta.

Ansioituneille tekijöille pyrimme tarjoamaan harjoittelujakson jälkeen myös työsopimusta.