Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Game House Suomi Oy, y-tunnus 2682692-7 (myöhemmin Game House). Kaikki verkkokaupassamme näkyvät tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bamboran (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Bambora PayForm / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Bambora-palvelusta: www.bambora.com

Maksutavat

Bamboran kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Omasäästöpankki, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Euroloan (Mash)-lasku.

Euroloan (Mash): Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu).Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Euroloan:na tutuksi tulleen palvelun uusi nimi on nyt Mash!

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille IBAN: FI51 7997 7997 1517 04 (BIC: HOLVFIHH), Game House Suomi Oy, tilausvahvistuksessa näkyvien tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen aukioloaikojemme mukaisesti, kun tilauksen maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Postiennakko

Voit maksaa postitse tilaamasi tuotteet myös postiennakolla.

HUOM! Pidätämme oikeuden olla toimittamatta postiennakolla tuotteita mikäli näemme sen aiheelliseksi. Ilmoitamme tästä sähköpostitse erikseen.

Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.

Emme toimita konsoleita postiennakolla. Erityistilanteissa poikkeuksista voidaan sopia erikseen kirjallisesti sähköpostin välityksellä.

Postiennakkotilauksissa on oltava aina puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Jos postiennakolla tilattu lähetys jää noutamatta postista, laskutamme tilaajalta postiennakkomaksun 5,10 euroa, noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvat kustannukset sekä 8 euron käsittelymaksun.

Peruuttamis- ja palautusehdot

Game House hyvittää palautuskulut kaikille tilauksille normaalin 14 vuorokauden palautusajan puitteissa. Huomaathan palautuskulujen hyvitystä koskevat erityisehdot alta.

 • Asiakkaan täytyy ilmoittaa kirjallisesti tai sähköpostilla aikomuksestaan peruuttaa tilauksensa ja/tai palauttaa tilaamansa tuotteen/tuotteet.
 • Hyvitämme tilauksen palautuskulut asiakkaalle lahjakorttina, kunhan palautuksesta/peruutuksesta on ilmoitettu ennakkoon.
 • Pakettilähetyksen tulisi noutaa Postista ennen takaisinlähetystä. Noutamattomista pakettilähetyksistä veloitetaan 15 euron käsittelykulut.
 • Palautus tulee tehdä siten, että palauttaja maksaa palautuksen postimaksun tuotetta palautettaessa. Hyvitämme tämän jälkeen palautuksen postimaksun lahjakorttina postin kuittia vastaan palautuksen vastaanotettuamme.
 • Teethän palautuksen halvimmalla mahdollisella palautustavalla. Emme korvaa postin lisäpalveluita hyödyntäen lähettyjä palautuksia, esimerkiksi postivakuutettuna kirjeenä lähetetystä lähetyksestä korvaamme vain kirjeen lähetyksen hinnan. Emme valitettavasti voi lunastaa postiennakolla lähetettyjä palautuslähetyksiä.
 • Jos palautus on tehty palautusehtojen vastaisesti, esimerkiksi avattuna tai palautusajan päätyttyä, ja palautettu tuote halutaan tämän jälkeen takaisin asiakkaalle, veloitamme tuotteen uudesta lähetyksestä lähetyksen postimaksun sekä enintään 5 euron suuruisen käsittelykulun.
 • Palautuksen voi tehdä myös henkilökohtaisesti tuomalla palautettavan tuotteen myymäläämme, os. Kauppakeskus Redi, 2. krs, Hermannin Rantatie 5, 00580, Helsinki.
 • Game House pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteiden hinnoittelussa on toimittajan järjestelmien takia ollut virheellisiä hintoja.
 • Erikoistilauksien käsiraha-/ennakkomaksuosuutta (10% tilauksen arvosta) ei palauteta, jos tilaus peruutetaan asiakkaan toimesta (esimerkiksi asiakkaan toimeksiannosta rakennettu konepaketti).
 • Pelkkä tavaran palauttaminen tai lähetyksen noutamatta jättäminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei ole palautusehdojen mukainen palautus. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että peruuttamisilmoitus on tehty. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.

Suoraan myymälästä ostetuille tuotteille myönnetään kuluttajakauppasuhteissa seitsemän (7) vuorokauden rajoitettu palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan. Käytettyjen tuotteiden kohdalla ei ole palautusoikeutta vaan palautukset hoidetaan käytettyjen tuotteiden vaihto/osto prosessin kautta, poikkeuksena tilanne, missä ostettu tuote on selkeästi viallinen. Game Housen työntekijöillä on oikeus kirjallisesti sopia asiakkaiden kanssa poikkeavista palautusehdoista. Poikkeavat palautusehdot tulee kirjata selvästi tilauksen kuitille.

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen neljäntoista (14) vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Game House myöntää asiakkaalle lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen niin, että mahdollisesti palautettava tuote on yhä avaamisen jälkeen jälleenmyyntikelpoinen alkuperäisine pakkauksineen.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti
mm. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

 • Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu.
 • Tietokoneiden käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden.
 • Hygienia- ja intiimituotteita ovat mm. kuulokkeet, headsetit ja hands-free –laitteet.
 • Latauskoodituotteista saapuneita tilauksia ei voi peruuttaa eikä palauttaa latauskoodien kertaluontoisuuden vuoksi.

Ilmoitetut julkaisupäivät ja ennakkohinnat ovat maahantuojien arvioita ja saattavat muuttua.

Game House ei vastaa viivästyneiden toimitusaikojen tai kuljetuksen aiheuttamista välillisistä haitoista (force major).

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tuotteen saatavuusongelmien vuoksi.

Latauskoodien virhevastuu

Kaikilla tuotteilla on toimivuustakuu. Jos latauskoodi ei toimi, latauksen yhteydessä tulevasta virheestä tulee toimittaa kuvakaappaus Game Housen:n asiakaspalvelulle. Kuvassa tulee näkyä virheilmoitus sekä syötetty koodi. Ilman kuvakaappausta virhettä ei voi todeta ja koodia ei voi reklamoida.

Virheellisen tuotteen käsittely tehdään neljän (4) päivän kuluessa ja virheellinen koodi korvataan uudella. Seuraavissa tapauksissa toimimatonta koodia ei voi korvata. A) Koodi on mennyt käytetyksi asiakkaan virheen takia. Virhe luokitellaan esimerkiksi koodin virheelliseksi aktivoinniksi tai koodin luovuttamista toiselle henkilölle. B) Koodin virheestä ei ole ilmoitettu viikon kuluessa. C) Asiakas on käyttänyt koodin.

Jos koodi lopettaa toimimisen kesken käytön, yhteys tulee ottaa tuotteen valmistajaan. Emme vastaa asiakkaan aiheuttamasta koodin mitätöimisestä esimerkiksi verkkopeleissä (esim. häiriökäytös peliä pelattaessa).

Latauskoodien peruuttaminen ja palautus

Tilausta ei voi peruuttaa tilauksen tekemisen jälkeen, koska koodit toimitetaan välittömästi tilauksen tekemisen yhteydessä. Jos koodi on varastovirheen tai muun järjestelmävirheen vuoksi jäänyt toimittamatta, asiakkaalla on peruutusoikeus tilaukseen. Koodit ovat kertakäyttöisiä, joten jo toimitettua tilausta ei voi peruuttaa. Peruutusoikeus ei myöskään synny, jos koodi on saapunut väärään sähköpostikansioon, esimerkiksi sähköpostin roskapostikansioon. Virhetilanteessa yhteys tulee ottaa suoraan Game Housen:n asiakaspalveluun asiakaspalvelu@gamehouse.fi. Tilattu koodi voidaan tarvittaessa toimittaa uudestaan asiakaspalvelun toimesta.

Osa Game Housen sivulla olevista tuotteet ovat latauskoodeja, lisenssejä tai DLC-koodeja, joiden tuotetietoihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä ja ostopäätöstä. Tuotteen toimituksen jälkeen tilausta ei voi peruuttaa. Asiakkaan katsotaan tilauksen jälkeen ymmärtäneen tuotteeseen kirjatut tuotetiedot.

Huomio pelituotteista

Mikäli peli on uusi ja sitä on jäljellä vain yksi kappale (hyllykappale), saattaa tuote olla sinetöimätön ja/tai ilman muoveja. Näin tapahtuu vain hyvin harvoissa tapauksissa, kun viimeinen tuote on ollut nähtävissä liikkeessämme.

Suurin osa peleistä toimitetaan alkuperäispainoksina. Poikkeustapauksissa peli voi olla myös esim. classic/platinum-painos, jos muuta painosta ei ole enää saatavilla. Kaikki versiot toimivat yhtälailla, vain kansi/tuotekuva voi erota painoksesta riippuen.

Jos tilauksessa tilataan käytetty peli, mukana toimitetut online/DLC -koodit saattavat olla jo käytettyjä.

Lisätietoa pelien ikärajoista ja niiden määrittämisestä löytyy PEGI:n sivuilta: PEGI. Sivulta löydät myös hakukentän, jolla voit tarkistaa pelin suositusiän.

 

Toimitustavat

Toimitamme tilaamasi tavarat postitse tai voit vaihtoehtoisesti noutaa ne myymälästämme. Postitamme tilaukset arkipäivisin.

Toimitusajat

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Game House Suomi Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua Game House Suomi Oy:n järjestelmään.

Maksutavat

Voit maksaa postitse tilaamasi tuotteet ennakkomaksulla Nordean tilillemme tai postiennakolla. Ennakkomaksu on edullisin vaihtoehto.

HUOM! Pidätämme oikeuden olla toimittamatta postiennakolla tuotteita mikäli näemme sen aiheelliseksi. Ilmoitamme tästä sähköpostitse erikseen.

Konsoleita emme yleisesti toimita postiennakolla. Poikkeustapauksista sovittava erikseen asiakaspalvelun kautta, sähköpostilla ja/tai puhelimitse.

Harvinaiset pelit ja viimeiset kappaleet toimitamme ainoastaan ennakkomaksulla.

Postiennakkotilauksissa on oltava aina puhelinnumero ja sähköpostiosoite mukana.

Ennakkomaksu on maksettava seitsemän päivän sisällä tilauksesta. Maksamattomat tilaukset poistamme postituslistalta ja tuotevaraus poistuu.

 

Nouto

Liikkeessämme voit maksaa käteisen lisäksi pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla ja Master Cardilla.

Toimitusajat

 • Pyrimme toimittamaan ennen klo 15.30 tilatut varastotuotteet vielä saman päivän aikana.
 • Pyrimme ilmoittamaan, mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pitempi joko sähköpostitse, puhelimitse tai yleisenä ilmoituksena internet -sivustollamme.
 • Muistathan, että tilaustuotteiden (ei varastossa olevat) kohdalla toimitusaika on keskiarvio ja toimitusajat voivat venyä arvioidusta ajasta.

Takuu

Myymillämme käytetyillä konsoleilla ym. tuotteilla on kolmen (3) kuukauden toimintatakuu jos ei ole erikseen mainittu takuuaikaa.

Lisäksi muutamilla erikoistuotteilla on pidempi kuuden (6) kuukauden takuu.

Uusilla konsoleilla on valmistajan takuut ( Microsoft, Playstation, Nintendo ym.)

Muilla tuotteilla mm. komponentit, tietokoneet, puhelimet, tabletit, hiiret, jne. on valmistajiensa myöntämät takuut jotka löytyvät tuotteen tiedoista.

Käytetyillä peleillä on täysi toimivuustakuu.

Muistathan, että tilauksen kuitti ja verkkokaupan tilausvahvistus ovat samalla tuotteen takuutodistus.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Tilauksen tekemisen yhteydessä on mahdollista antaa erillinen markkinointilupa, minkä saatuamme käytämme annettua sähköpostiosoitetta uutiskirjeemme jakelussa. Jakelulistalta voi aina halutessaan poistua, eikä tietoja koskaan luovuteta eteenpäin saman omistajan omistamien yritysten ulkopuolelle. Jakelulistalle voi liittyä myös yhteistyöyritysten kautta.

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Verkkokauppamme kerää asiakkaan selailusta evästetietoja, joita käytetään ensisijaisesti analytiikkatarkoituksessa. Merkityksettömät sekä vanhentuneet tiedot poistetaan asianmukaisesti.

Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

 

Yleiset ehdot ja sopimusehtojen muuttuminen

Game House Suomi Oy pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Game House Suomi Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.gamehouse.fi. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Game House ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Game House Suomi Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Game House ei kohtuudella voi voittaa. Game House on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.