Luotettavaa pelikauppaa jo vuodesta 1990.

Game House on monipuolinen pelaamiseen erikoistunut liike. Valikoimastamme löydät uusimpien konsoli- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden lisäksi myös mm. Lautapelit, Nerf-aseet ja muut lelut, Magic The Gathering- sekä Pokemon-kortit, Elokuvat sekä kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää, mitä ikinä keksimmekään!

Palvelemme verkkokaupan ohessa (https://www.gamehouse.fi) Kauppakeskus REDI:ssä hulppeassa 208 neliön täysin upeaan Fallout-teemaan sisustetussa myymälässä. Myymälän aukioloajat Myymälä-sivultamme.

REDIn myymälän yhteydestä löydät myös Game House Arcaden. Tule viihtymään pelitilassamme, mistä löydät mm. ilmaiseksi käytettävissä olevia pelipöytiä, PS4 Pro:n, Switch:n, PS1-, NES- ja SNES-konsolit sekä Arcade-pelilaitteen! Myymälässä pelattavissa myös PlayStation VR-laitteisto! (5€/tunti)

Toimintamme perustana on hyvä, asiantunteva ja henkilökohtainen asiakaspalvelu – tule sisään, meillä on sinulle aikaa. Haluamme helpottaa arkeasi myös ostamalla kauppojen yhteydessä käytetyt pelisi. Tuo omat vanhat pelisi näytille, tarjoamme niistä hyvän hinnan vaihdossa uusiin tuotteisiin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

bg_image

Mikko
Yrittäjä

Mikko perusti ensimmäisen pelikauppansa vuonna 2009 ja on luotsannut Game Housea vuodesta 2015 lähtien.

Margus
Myyjä

Margus on uusi myyjä ja on valmis palvelemaan asiakkaitamme ammattimaisesti ja asianomaisesti!

Riku
Graafikko

Riku on ollut mukana luomassa Game Housen visuaalista ilmettä vuodesta 2015.

bg_image

Nan
Talousjohtaja

Nan toimii Game Housen talousjohtajana, vastaten yrityksen taloudesta ja kaikesta rahaliikenteeseen liittyvästä.

Joona
Myyjä / Asiakaspalvelija / Switch Expert